Ungdom

På Skjolds ungdomshold deltager børn og unge i alderen fra 11 til 18 år, men der kommer også unge over 18 år til træningen.

Vores fokus er på den yngste gruppe under 18 år, men da der ikke findes et hold for de unge seniorer mellem 18 og 25 år er denne gruppe velkommen til at deltage på holdet.

Vi træner hele året om tirsdagen kl. 17.30 til ca. 20.30 når vi er på vandet og ca. 20.00 når vi kke er på vandet. I sæsonen fra 1. maj til 1. oktober træner vi på vandet. Om vinteren løber vi, laver cirkeltræning og ror på kajakergometer. Efter træningen hygger vi med kakao og brød i klubhuset.

Vi deltager i stævner og laver egne arrangementer f.eks. dagsture og en weekendtur til Gudenåen. Desuden samarbejder vi med ungdomsholdene i de andre lokale kajakklubber.

Hvis du er interesseret i at begynde på ungdomsholdet, skal du kontakte Anne Mette.

Særligt for forældre til vores aktive unge har vi en gruppe på facebook, hvor nyheder og aktiviteter bliver slået op.

Instruktører:
Anne Mette Nielsen, tlf.: 30622733, e-mail: amn@newmail.dk