Sommertur – uge 29 i 2020

Til Plön i Tyskland

På grund af Udenrigsministeriets rejseabefalinger for sommeren, er klubbens planer for sommmerturen ændret.

Årets sommertur går til søerne omkring Plön i Tyskland. Plön ligger mellem Kiel og Lübeck – ca. 300 km fra Aarhus.
Vi har ikke været i området før, men MKC har været der og anbefalet stedet.

Tidspunkt: Uge 29, lørdag – lørdag
Udgifter: 1.500 kr., løst anslået
Overnatning – på Campingplads Augstfelde https://www.augstfelde.de/home.

Der er i øjeblikket bestilt plads på campingpladsen til de, der indtil nu har meldt sig på turen. I det omfang der er ledigt på campingpladsen, kan vi sagtens være flere på turen. En god ide er derfor at melde sig til så hurtigt som muligt. Se evt. begivenhed i klubbens facebook-gruppe.

ROTURENE
Som oftest tager vi på ture i større eller mindre grupper, hvor man på forhånd har diskuteret vejr og lagt en passende rute. Som uerfaren kajakroer bør man finde en erfaren makker at ro sammen med. Alle friroede er velkomne. Udbyttet af turen bliver absolut bedst, hvis man har roet nogle km på forhånd og gerne over længere distancer. Dagsturene er for det meste på 20-45 km. Man kan sagtens ro kortere distancer, men da bliver det ofte i eget regi.

Er du interesseret i at deltage kan du høre mere hos Nanna eller Axel, og vi holder et planlægningsmøde, når vi har styr på antal deltagere, for at få detaljerne om biler, kajakker og tidspunkt på plads.

COVID-19
På turen følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer for begrænsning af smittespredning af COVID-19, og på planlægningsmødet vil vi orientere om de lokale retninglinjer for COVID-19.

Nanna Lauridsen, Per Markociejski og Axel Borup