Sommertur – uge 29 i 2020

Til Dalsland i Sverige – ca. 15 km nord for Bengtsfors.

Området er rigt på store og små søer med meget gode ro muligheder. Oftest tages der på ture i større eller mindre grupper, hvor man på forhånd har diskuteret vejr og lagt en passende rute. Som uerfaren kajak roer bør man finde en erfaren makker at ro sammen med.

Udbyttet af turen bliver absolut bedst, hvis man har fået roet nogle km på forhånd og gerne nogle lidt længere ture. Dagsturene er for det meste på 20 til 45 km, og man kan sagtens ro kortere distancer eller flere ture hver dag. Ugen kan også bruges til intervaltræning.

Campingpladsen vi bor på hedder Silverlake, og er beregnet for “kanotister“, dvs. uden campingvogne. Biler parkeres uden for pladsen. Pladsen ligger direkte ved søen Västra Silen. Der er køkkenfaciliteter med gode køle- og fryse muligheder. Bade- og toiletfaciliteterne er på det jævne. Nærmeste indkøbsmuligheder er i Gustavsfors og i Bengtsfors. Der er stikkontakter i fælleshuset og i køkkenet.

Se også https://www.silverlake.se/silverlake-camp.html

Rejsen fra klubben til campingpladsen tager ca. 7 timer, og der arrangeres fælles transport.

Prisen bliver ca. 1700-1900 kr/pers. for transport og ophold i telt.

Kom til orienteringsmøde onsdag den 6. maj kl. 20 i klubhuset.

Nanna Lauridsen, Per Markociejski og Axel Borup