Nye kajakroere

Begyndere på broen ved Skjold

Hvis du ønsker at ro kajak i Skjold er der tre muligheder:

• Børn og unge (11 – 18 år) – se under “Hold” og “Ungdom”
  • Har du roet i en anden kajakklub før, så kontakt bestyrelsen via kontakt@kajakklubben-skjold.dk
  • Er du spritny inden for kajakroning så læs nedenstående om begynderhold for voksne

Begynderhold for voksne – lidt information

• Vi holder informationsmøde første søndag i marts kl. 10 i klubhuset Fortevej 114 B, Risskov. På mødet gennemgår vi begynderintruktionen, noget om kajakroning generelt og lidt om klubben.
  • For at komme i betragtning til en plads på begynderholdet, er det en fordel at sende dine oplysninger (navn, adresse, tlf., mailadresse og fødselsdato) til kontakt@kajakklubben-skjold.dk så tidligt som muligt. Vi modtager tilmeldinger hele året, og optagelse sker efter først til mølle princippet.
  • Kunne svømme 600 meter.
  • Ikke lide af sygdomme, der kan gøre roningen farlig for dig eller dine rokammerater. Har du en lidelse, der kan påvirke sikkerheden ved kajakroning, skal du have styr på, hvordan den håndteres af dig selv og andre, samt informere om det ved tilmeldingen. Eksempler kan være epilepsi og astma.

Du er først tilmeldt begynderinstruktionen når du har betalt kursusgebyret. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Begynderholdet starter omkring 1. maj, og den første instruktionsgang vil være i en svømmehal, hvor der medbringes kajakker.

Hele instruktionsforløbet vil ligge klar sidst på vinteren og senest til informationsmødet første søndag i marts.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om kajak og instruktionen.

Materiale til begynderkursus 2020: