Nye kajakroere

Begyndere på broen ved Skjold

I Skjold har vi tur- og kap-kajakker (vi har ingen hav-kajakker). Hvis du ønsker at ro kajak i Skjold er der tre muligheder:

• Børn og unge (11 – 18 år) – se under “Hold” og “Ungdom”
  • Har du roet i en anden kajakklub før, så kontakt bestyrelsen via kontakt@kajakklubben-skjold.dk
  • Er du spritny inden for kajakroning så læs nedenstående om begynderhold for voksne

Begynderhold for voksne – lidt generel information

• Vi holder hvert år informationsmøde anden søndag i marts kl. 10 i klubhuset Fortevej 114 B, Risskov.
    På mødet gennemgår vi begynderintruktionen, noget om kajakroning generelt og lidt om klubben.
  • For at komme i betragtning til en plads på begynderholdet, er det en fordel at sende dine oplysninger (navn, adresse, tlf., mailadresse og fødselsdato) til kontakt@kajakklubben-skjold.dk så tidligt som muligt.
    Vi modtager tilmeldinger hele året.
  • Du skal kunne svømme 600 meter
  • Du må ikke lide af sygdomme, der kan gøre roningen farlig for dig eller dine rokammerater.
    Har du en lidelse, der kan påvirke sikkerheden ved kajakroning, skal du have styr på, hvordan den håndteres af dig selv og andre, samt informere om det ved tilmeldingen. Eksempler kan være epilepsi og astma.