Nu har du igen chancen for at give klubben en hånd

I september har vi brug for lidt frivilligt hjælper i klubben.

Den 5. september har vi brug for at 1 eller 2 personer vil bage en stor bradepande til alle de roer fra Skjold og andre klubber, som deltager i turen Skjold-Brabrand-Skjold og slutter med kaffe og kage i Skjold om eftermiddagen. Skriv til Loa hvis du kan bage den dag, tlf. 2149 8646.

Den 6. september er der ÅM Short track ved Skjold for alle som har lyst. I den forbindelse skal vi have hjælpe fra 1 eller 2, der laves sandwich til alle deltagere. Skriv til Loa hvis du kan give en hånd, tlf. 2149 8646.

Den 20. september har vi arbejdsdag. Selvom 60+’erne har malet vinduesrammerne (tak for det!) er der stadig opgaver af enhver slags ude og inde, så kom gerne og giv en hånd med.

Den 20. september kan 6 personer alternativt bidrage med lidt indtægtsdækket kajakkeri til klubben ved at assistere til løb i Ålborg – Anne Mette er kontaktperson på denne opgave, tlf. 3062 2733.