Møgelø 2021

Møgelø-turen 13. – 15. august 2021

Traditionen tro drager vi sammen med de andre Aarhus-klubber til Møgelø i Julsø i august måned. Her bor vi i en spejderhytte eller i telt, alt afhængig af ens præferencer. Turen byder mulighed for mange fede ture, både mod Ry og mod Silkeborg. Bl.a. tager vi normalt den traditionelle tur Silkeborg rundt. Den vil helt sikkert også blive en af turene i 2021.

NYHED: Ny overnatningsbygning med 4- og 8-personersværelser med eget toilet og bad 🙂

Vi har valgt at tage følgende forholdsregler pga Covid-19:

• Max 50 deltagere
  • Mulighed for overnatning i eget telt
  • Der vil være håndsprit i spisesal, køkken, på toiletter, ved indgange
  • Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger
  • Du skal have Corona-pas.

Fredag aften sørger man selv for mad, men resten af weekenden er vi fælles om at lave mad. Højdepunktet er selvfølgelig den berømte Skjold-gryde lørdag aften, som mange (men ikke for mange) kokke laver under højt humør og tilpas indtagelse af rødvin.

Hvad med bagagen – skal man selv ro den over i kajakken? Heldigvis ikke; der hører to robåde til spejderlejren og vi låner en påhængsmotor.

Bemærk, at prisen er 400 kr. og ansøgningsfristen er den 20. juli. Tilmelding sker ved betaling via MobilePay til 20379525 eller bankoverførsel til 5075-1101267 samt SMS til Flemming Andersen på 20379525 med dit navn, klubnavn og e-mailadresse. Skriv dig også gerne på tilmeldingssedlen i klubben, så man kan se, hvem der deltager.

Der er opslag i klubben og du kan downloade en folder med mere information her:

Møgelø-folder

HUSK! Tilmelding er først gældende når turen er betalt.

Turen til Møgelø har været arrangeret i flere årtier og er Skjolds bidrag til Aarhus-klubbernes fællesture, hvor MKC står for forårsturen og Kajakklubben Viking står for løvfaldsturen.