Møgelø gennemføres med Corona-forholdsregler

Møgelø-turen 7. – 9. august 2020

Traditionen tro drager vi sammen med de andre Aarhus-klubber til Møgelø i Julsø i august måned. Her bor vi i en spejderhytte eller i telt, alt afhængig af ens præferencer. Sidste år var vi 32 roere med på turen, og vi roede mange fede ture, både mod Ry og mod Silkeborg. Bl.a. tog en stor flok den traditionelle tur Silkeborg rundt. Den vil helt sikkert også blive en af turene i 2020.

Vi har valgt at tage følgende forholdsregler pga Covid-19:

• Max 36 deltagere, så der er 2 m2 pr. person i spisesalen og max 10 personer pr. sovesal (der er gavlvægge mellem sengene)
  • Mulighed for overnatning i eget telt
  • Der vil være håndsprit i spisesal, køkken, på toiletter, ved indgange
  • Vi laver rengøringshold, som aftørrer kontaktflader min. 1 gang dagligt
  • Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger

Fredag aften sørger man selv for mad, men resten af weekenden er vi fælles om at lave mad. Højdepunktet er selvfølgelig den berømte Skjold-gryde lørdag aften, som mange (men ikke for mange) kokke laver under højt humør og tilpas indtagelse af rødvin.

Hvad med bagagen – skal man selv ro den over i kajakken? Heldigvis ikke; der hører to robåde til spejderlejren og vi låner en påhængsmotor.

Bemærk, at prisen er 400 kr. og ansøgningsfristen er udsat til den 20. juli.

Se opslag i klubben for information om tilmelding og betaling eller download den her:

Møgelø-folder

HUSK! Tilmelding er først gældende når turen er betalt.

Turen til Møgelø har været arrangeret i flere årtier og er Skjolds bidrag til Aarhus-klubbernes fællesture, hvor MKC står for forårsturen og Kajakklubben Viking står for løvfaldsturen.