Møgelø

Møgelø-turen 7. – 9. august 2020

Traditionen tro drager vi sammen med de andre Aarhus-klubber til Møgelø i Julsø i august måned. Her bor vi i en spejderhytte eller i telt, alt afhængig af ens præferencer. Sidste år var vi 32 roere med på turen, og vi roede mange fede ture, både mod Ry og mod Silkeborg. Bl.a. tog en stor flok den traditionelle tur Silkeborg rundt. Den vil helt sikkert også blive en af turene i 2020.

Fredag aften sørger man selv for mad, men resten af weekenden er vi fælles om at lave mad. Højdepunktet er selvfølgelig den berømte Skjold-gryde lørdag aften, som mange (men ikke for mange) kokke laver under højt humør og tilpas indtagelse af rødvin.

Hvad med bagagen – skal man selv ro den over i kajakken? Heldigvis ikke; der hører to robåde til spejderlejren og vi låner en påhængsmotor.

Vi håber på at nå op på 60 deltagere som i 2018, og som er det maksimale deltagertal, så vent endelig ikke for længe med at melde dig til.

Se opslag i klubben for information om tilmelding og betaling eller download den her:

Møgelø-folder

HUSK! Tilmelding er først gældende når turen er betalt.

Turen til Møgelø har været arrangeret i flere årtier og er Skjolds bidrag til Aarhus-klubbernes fællesture, hvor MKC står for forårsturen og Kajakklubben Viking står for løvfaldsturen.