Begivenheder

<< Januar 2020 >>
Ma Ti On To Fr L S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Bliv medlem

Hvis du ønsker at ro kajak i klubben er der tre muligheder:


- Børn og unge (11 - 18 år) - se under "Børn og unge" imenuen til venstre.
- Har roet i en anden kajakklub før, så kontakt bestyrelsen her
- Aldrig roet i klub før, så læs nedenstående vejledning om voksen begynderholdHvis du ønsker at tilmelde dig begynderinstruktion for voksne skal du:

- Downloade en klubfolder her (for at tilmelde dig skriftligt til informationsmødet).
- Tilmelde dig til årets informationsmøde ved at indsende højre kolonne af klubfolderen med post, scannet eller bare maile de relevante oplysninger.
- Møde personligt op til informationsmødet den første søndag i marts kl. 10 i klubhuset.

- Kunne svømme 600 meter.
- Ikke lide af sygdomme, der kan gøre roningen farlig.

Jo tidligere vi modtager din tilmelding til informationsmødet desto bedre er dine chancer for at få en plads på begynderholdet. Du kommer kun i betragtning til begynderholdet, ved personligt fremmøde på informationsmødet.


Hvis du efter informationsmødet stadig er interesseret, skal du udfylde en indmeldelsesblanket. Senest tre dage efter mødet får du besked per brev, om hvorvidt du er optaget på årets begynderhold. Vi ønsker en klub med både gamle og unge, mænd og kvinder. Derfor forbeholder vi os ret til at tage hensyn til køn og alder ved sammensætningen af begynderholdet.


Ved optagelse på årets begynderhold, skal du inden den 1. april indbetale kursusgebyr for begynderkurset på klubbens konto ellers mister du pladsen.


Vi starter lørdag den 30. april 2016 med intruduktion til kurset og en tur i svømmehallen, hvor samtlige prøver gennemgås og afprøves. Det er også den dag der aflægges 600 m svømmeprøve.

Hele instruktionsforløbet vil ligge klar her på siden i februar måned.


Hvis du har deltaget i informationsmødet året før og udfyldte indmeldingsblanketten, er du automatisk tilmeldt informationsmødet det følgende år. Du står dermed øverst på næste års optagelsesliste - under forudsætning af, at du møder personligt op til informationsmødet igen. Hvis ikke du møder op til informationsmødet, bliver du automatisk slettet af optagelseslisten.

Betaling af klubkontingent skal være foretaget inden 2. gang, der er begynderinstruktion.Mvh Bestyrelsen


Læs mere omkring voksenbegynderholdet her.

Siden dannet på 0.00 sekunder
18,203,576 Unikke besøg