<< Januar 2020 >>

Nyhedsbrev, oktober 2019

Nyheder fra bestyrelsenEn masse om vinteraktiviteterne.
Læs nyhedsbrevt her.

Nyhedsbrev, maj 2019

Nyheder fra bestyrelsenNyhedsbrev for maj med følgende overskrifter:

- Kajakreparationsdag - med oplæring
- Begyndertur / klub- til Svejbæk
- DM masters sprint på Brabrand Sø
- Surfski - nye kajakker
- Sommertur - infomøde
- Ny hjemmeside
- Hjertestarter

Husk at komme til klubaften om onsdagen :)

Nyhedsbrev, april 2019

Nyheder fra bestyrelsenApril måneds nyhedsbrev med lidt info til sæsonstarten.

Læs lidt om
- fødselsdagsfesten 11. maj
- begynderinstruktionen
- klubaften om onsdagen

Begyndenderinstruktion - 2019

4. maj starter årets begyndere, og vi er i fuld gang med at planlægge forløbet. Vi har brug for folk, der vil hjælpe én eller flere dage.

Du kan være med som
Instruktør, hvis du har erfaring med instruktion og kan lede en gruppe begyndere
Hjælper, hvis du er friroet og kan være med til at sørge for sikkerhed, fx ved makkerhjælp

Vi har brug for folk i weekenden 4-5. maj, mandag og torsdag aftener i maj, og onsdage og torsdage til kilometerroning i løbet af juni.
Se detaljerne i det vedhæftede program, og listen over datoer og behov.

Hvis du har lyst til at være med, så skriv dig på den liste der hænger på opslagstavlen i klubhuset eller send en mail til jakob@faerch-net.dk.
Hvis du gerne vil være med en dag, hvor det ser ud som om der ikke er brug for flere, så sig bare til alligevel, det er altid godt med ekstra hænder.

Selvom du ikke synes du er klar til at være instruktør eller hjælper, er du meget velkommen til at tage med på begynderturen 14-16. juni og ro med andre Skjoldere og begynderne. Nærmere tilmelding følger.

Vh
Jesper, Jakob og Thomas

Nyhedsbrev, marts 2019

Nyheder fra bestyrelsenÅrets først nyhedsbrev kan nu hentes her.

Indeholder bl.a. datoer for:
- arbejdsdage - forårets arbejdsdag er lørdag 13. april kl. 9-13
- standerhejsning
- fødselsdagsfest

HUSK også at vintersæsonens sidste havneræs er på Brabrand søndag 7. april.
Tilmelding senest onsdag 3. april.

Kontingentbetaling for sæson 2019

Hej medlemmer

Så er det tid for kontingentbetaling for sæson 2019

Fitnesshold i Skjold forår 2019

Hvis du gerne vil bruge kajakken til at holde dig frisk og i form, så læs mere om dette tilbud om et fitnesshold i Skjold.
Se hele opslaget her.

Nyhedsbrev, december 2018

Nyheder fra bestyrelsenÅrets sidste nyhedsbrev er på gaden, blandt andet med:
- årets pokalvindere. Årets kvindelige handicapvinder er pt ikke på listen, med det er Nanna Lauridsen.
- lidt om nyt grej
Læs det her.

Indkaldelse til generalforsamlingen kommer lige efter nytår, og i februar bliver der afholdt et medlemsmøde - den 21. eller 28. - meget mere om det senere.

I ønskes alle et godt nytår :)

DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk

Information fra kano-kajak.dk vedr. DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk.
---------- Forwarded message ---------
From: Dansk Kano og Kajak Forbund
Date: tir. 23. okt. 2018 kl. 16.38
Subject: DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk
To:
Til Kajakklubben Skjold
Flere har spurgt os om de mails, som vi på baggrund af den nye persondatalov, sender fra ipaddle.dk. Så her kommer en forklaring på, hvad der sker, når en ny person bliver oprettet i ipaddle.dk.
Baggrunden er, at vi på grund af persondatalovgivningen kun må beholde de personer i Ipaddle.dk, der har givet os lov til det.
Det betyder i praksis, at vi
sender alle nyoprettede i ipaddle.dk en mail, hvor vi beder dem om at acceptere, at vi har deres data liggende i ipaddle.dk. Har vi også deres telefonnumre, så sender vi dem også en sms.
I mail/sms ligger et accept-link, der er aktivt i 5 dage.
Reminder efter 5 og 10 dage
Benytter medlemmet/kursisten ikke linket, så sender vi en ny mail/sms.
Har vi ikke hørt fra medlemmet/kursisten efter 10 dage, så sender vi en sidste mail/sms. Denne gang sender vi både til medlemmet/kursisten og til den, der har oprettet medlemmet.
Besked til den, der har oprettet før og efter sletning
Den, der har oprettet medlemmet (Kajakklubben Skjold), får information om, at vi er nødt til at slette medlemmet/kursisten, hvis vi ikke får en accept i løbet af en uge. Der er en opfordring til at kontakte medlemmet/kursisten og informere om, at medlemmet/kursisten bliver slettet fra ipaddle.dk, hvis vedkommende ikke reagerer.
Får vi ikke medlemmets/kursistens accept, så sletter vi efter 3 uger den oprettede ipaddle.dk-profil, og denne profil kan ikke genskabes. Det sender vi også en mail om til både opretter og medlem/kursist.
Fokus på korrekte e-mail-adresser
Hele accept-processen er afhængig af, at vi har korrekte email-adresser, og derfor starter vi med at kontakte kursist/medlem, hvis den oplyste e-mail-adresse er forkert, og der er oplyst et telefonnummer. Har vi ikke et telefonnummer, så kontakter vi Kajakklubben Skjold.
Tak for gode spørgsmål og indspark
Sidst vil jeg gerne sige tak til jer, der har kontaktet os med spørgsmål. Det er vi glade for, fordi det giver os mulighed for at tilrette og forbedre på systemet, så fortsæt endelig.
mvh
Lisbet Praëm
Sekretariatsleder
lp@kano-kajak.dk
29604157.

Lucia i kajak 2018

Kære alle!
Skjold har modtaget følgende invitation til "Lucia i kajak".

----- Original meddelelse -----
Fra: Torsten Aaboe Andersen
Til:
Dato: Tir, 20. nov 2018 15:22
Emne: Lucia i kajak

Kære ÅKS klubber, Norsminde, Risskov Roklub og Aarhus Havkajakklub,
AKKK arrangerer igen i år Lucia i kajak.
I finder alt det praktiske her:
og tilmelder jer her:
Vi håber at se en masse af jer med top pimpede kajakker :)
Kajakhilsner
Torsten Andersen, Aarhus Kano- og Kajakklub

Nyhedsbrev, oktober 2018

Nyheder fra bestyrelsenNyhedsbrev med enkelte gode vinterråd og noget om klubaktiviteter i vintersæsonen.
Vi håber at mange vil deltage i vinterens aktiviteter og benytte klubbens faciliteter

Her er den korte vej til nyhedsbrevet.

Med ønsket om en god vintersæson