<< Maj 2018 >>

DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk

Information fra kano-kajak.dk vedr. DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk.
---------- Forwarded message ---------
From: Dansk Kano og Kajak Forbund
Date: tir. 23. okt. 2018 kl. 16.38
Subject: DKG: Forklaring på GDPR-mails fra ipaddle.dk
To:
Til Kajakklubben Skjold
Flere har spurgt os om de mails, som vi på baggrund af den nye persondatalov, sender fra ipaddle.dk. Så her kommer en forklaring på, hvad der sker, når en ny person bliver oprettet i ipaddle.dk.
Baggrunden er, at vi på grund af persondatalovgivningen kun må beholde de personer i Ipaddle.dk, der har givet os lov til det.
Det betyder i praksis, at vi
sender alle nyoprettede i ipaddle.dk en mail, hvor vi beder dem om at acceptere, at vi har deres data liggende i ipaddle.dk. Har vi også deres telefonnumre, så sender vi dem også en sms.
I mail/sms ligger et accept-link, der er aktivt i 5 dage.
Reminder efter 5 og 10 dage
Benytter medlemmet/kursisten ikke linket, så sender vi en ny mail/sms.
Har vi ikke hørt fra medlemmet/kursisten efter 10 dage, så sender vi en sidste mail/sms. Denne gang sender vi både til medlemmet/kursisten og til den, der har oprettet medlemmet.
Besked til den, der har oprettet før og efter sletning
Den, der har oprettet medlemmet (Kajakklubben Skjold), får information om, at vi er nødt til at slette medlemmet/kursisten, hvis vi ikke får en accept i løbet af en uge. Der er en opfordring til at kontakte medlemmet/kursisten og informere om, at medlemmet/kursisten bliver slettet fra ipaddle.dk, hvis vedkommende ikke reagerer.
Får vi ikke medlemmets/kursistens accept, så sletter vi efter 3 uger den oprettede ipaddle.dk-profil, og denne profil kan ikke genskabes. Det sender vi også en mail om til både opretter og medlem/kursist.
Fokus på korrekte e-mail-adresser
Hele accept-processen er afhængig af, at vi har korrekte email-adresser, og derfor starter vi med at kontakte kursist/medlem, hvis den oplyste e-mail-adresse er forkert, og der er oplyst et telefonnummer. Har vi ikke et telefonnummer, så kontakter vi Kajakklubben Skjold.
Tak for gode spørgsmål og indspark
Sidst vil jeg gerne sige tak til jer, der har kontaktet os med spørgsmål. Det er vi glade for, fordi det giver os mulighed for at tilrette og forbedre på systemet, så fortsæt endelig.
mvh
Lisbet Praëm
Sekretariatsleder
lp@kano-kajak.dk
29604157.

Lucia i kajak 2018

Kære alle!
Skjold har modtaget følgende invitation til "Lucia i kajak".

----- Original meddelelse -----
Fra: Torsten Aaboe Andersen
Til:
Dato: Tir, 20. nov 2018 15:22
Emne: Lucia i kajak

Kære ÅKS klubber, Norsminde, Risskov Roklub og Aarhus Havkajakklub,
AKKK arrangerer igen i år Lucia i kajak.
I finder alt det praktiske her:
og tilmelder jer her:
Vi håber at se en masse af jer med top pimpede kajakker :)
Kajakhilsner
Torsten Andersen, Aarhus Kano- og Kajakklub

Julefrokost 2018 i Kajakklubben Skjold

NyhederJulefrokost 2018 i Kajakklubben Skjold
Lørdag den 15. december 2018

Julefrokost2018

NyhederJulefrokost 15. december 2018
Se den fine invitation og husk at skrive dig på listen!

Nyhedsbrev, oktober 2018

Nyheder fra bestyrelsenNyhedsbrev med enkelte gode vinterråd og noget om klubaktiviteter i vintersæsonen.
Vi håber at mange vil deltage i vinterens aktiviteter og benytte klubbens faciliteter

Her er den korte vej til nyhedsbrevet.

Med ønsket om en god vintersæson

Nyhedsbrev, august 2018

Nyheder fra bestyrelsenNyhedsbrev fra august kan nu læses med bl.a.:

- Medlemsundersøgelse
- Diverse datoer for arrangementer, arbejdsdage mv.

mvh Bestyrelsen

Nyhedsbrev - maj

Nyheder fra bestyrelsenNyhedbrevet kan læses her.

Blandt andet med
- tidspunkter for arbejdsdage
- klubaftener
- km-roning

:) Anne Mette

Klubaften - onsdage

Onsdag 2. maj er sæsonens første klubaften med fællsspisning, kajak og hygge.

Fælles rotur / km-roning - kl. ca. 18
Handicap - første start kl. 18.30
Fællesspisning - kl. ca. 19.30

Vel mødt

Nyhedsbrev - marts

Nyheder fra bestyrelsenÅrets første nyhedsbrev er ude nu med:

Instruktørkursus
Begynderinstruktion
Nøgleombytning - se tidspunkter for at bytte nøglen ud med en brik
Forårstur mm.

Vi ses
Anne Mette

Kontingent 2018

Nyheder fra bestyrelsenHej medlemmer

Så er det tid for kontingentbetaling for sæson 2018.
For de af jer, der har tilmeldt kontingentbetalingen til betalingsservice eller elektronisk betalingskort går det hele automatisk.
I andre modtager et indbetalingskort med posten og skal lave indbetalingen via netbank.
Se "læs mere".

Jeg håber I alle får en god sæson, nyder vandet og bruger klubbens mange gode kajakker og andre faciliteter flittigt.

Kasseren
Viggo Munk
Viggo.munk@gmail.com

Kajakhotel Åbrinken - opdatering

Nyheder fra bestyrelsenI klubben hænger der en beskrivelse af, hvordan vi bruger Kajakhotel Åbrinken.
Vi har lagt to kajakker derned - en turkajak (Escape) og en kapkajak (Razor), 2 pagajer og et par veste, som kan bruges.
Der er to nyheder i forbindelse med kajakhotellet:
Det er nu aftalt med de andre klubber, at vi må bruge hinandens kajakker i containeren.
Planen er, at der med tiden skal fyldes op med pagajer og veste, men indtil da er det kun os, der har andet end kajakker i cotaineren.
Den anden nyhed er, at der er opsat en nøgleboks på containeren. Koden til boksen kan fås ved henvendelse til Anne Mette.

I Rokort er der oprettet en rute der hedder "Kajakhotel Åbrinken", og der er tilføjet en Åbrink-kajak.

Alle er velkommen til at bruge tilbuddet.

God tur :)