<< April 2018 >>
I dag:

Velkommen

Velkommen til Kajakklubben Skjolds hjemmeside. Har du forslag til eller problemer med siden kan du kontakte Thomas Stagaard Jensen på webmaster@kajakklubben-skjold.dk

Møgelø - 2018

TurudvalgetSæt allerede nu kryds i kalenderen, så du er sikker på at komme med på Møgelø-turen i år:

Fredag den 10. august kl. 17 – søndag den 12. august kl. 14.

Møgelø er en lille ø i Julsø, tæt ved Himmelbjerget og Paradisøerne. Her lejer vi spejderhytten Juulsborg. Turen er for alle roere, både de mere erfarne og nye roere.
For mere information: Se opslag i klubben og tilmeld dig Facebook-gruppen:
”Møgelø – Kajaktur for Aarhusklubber”

Sommertur 2017

TurudvalgetÅrets sommertur går til Silverlake i Sverige i uge 29. I Sverige er der store søer med lækkert rovand, der giver mulighed for lange dagsture eller flere kortere ture i løbet af dagen. Som bonus kan man bade fra klipperne og plukke bær i pauserne og se bævere om aftenen.

Vi holder et infomøde efter handikap og spisning onsdag den 16. maj kl. ca. 20.

Vel mødt!
/Nanna

Nyhedsbrev - marts

Nyheder fra bestyrelsenÅrets første nyhedsbrev er ude nu med:

Instruktørkursus
Begynderinstruktion
Nøgleombytning - se tidspunkter for at bytte nøglen ud med en brik
Forårstur mm.

Vi ses
Anne Mette

Kontingent 2018

Nyheder fra bestyrelsenHej medlemmer

Så er det tid for kontingentbetaling for sæson 2018.
For de af jer, der har tilmeldt kontingentbetalingen til betalingsservice eller elektronisk betalingskort går det hele automatisk.
I andre modtager et indbetalingskort med posten og skal lave indbetalingen via netbank.
Se "læs mere".

Jeg håber I alle får en god sæson, nyder vandet og bruger klubbens mange gode kajakker og andre faciliteter flittigt.

Kasseren
Viggo Munk
Viggo.munk@gmail.com

Ny kajak

Nyheder fra bestyrelsenVi har købt en ny Coast Fighter, som kan bruges fra dd.
Den har nr. 25

God tur :)
Anne Mette

Nyhedsbrev - november

Nyheder fra bestyrelsenDer er udsendt nyhedsbrev pr. mail til alle medlemmer. Har du ikke modtaget mailen, er det m?ske en gammel mailadresse, der er registreret p? meldemslisten, og s? kan du i stedet l?se nyhedsbrevet her.

NB! Der er julefrokost den 8. december.
Se mere p? opslag i klubben, hvor der ogs? er tilmelding, eller i Rokort.

:) Bestyrelsen

Kajakhotel Aabrinken - opdatering

Nyheder fra bestyrelsenI klubben haenger der en beskrivelse af, hvordan vi bruger Kajakhotel Aabrinken.
Vi har lagt to kajakker derned - en turkajak (Escape) og en kapkajak (Razor), 2 pagajer og et par veste, som kan bruges.
Der er to nyheder i forbindelse med kajakhotellet:
Det er nu aftalt med de andre klubber, at vi maa bruge hinandens kajakker i containeren.
Planen er, at der med tiden skal fyldes op med pagajer og veste, men indtil da er det kun os, der har andet end kajakker i cotaineren.
Den anden nyhed er, at der er opsat en noegleboks paa containeren. Koden til boksen kan faas ved henvendelse til Anne Mette.

I Rokort er der oprettet en rute der hedder "Kajakhotel Aabrinken", og der er tilfoejet en Aabrink-kajak.

Alle er velkommen til at bruge tilbuddet.

God tur :)

Adgang til at ro på Brabrand Rostadion

Nyheder fra bestyrelsenBrugerudvalget, der repræsenterer alle ro- og kajakklubber, på Brabrand Rostadion administrerer nøglerne til stedet. Nøglen koster 150 kr. samt et årligt beløb på 100 kr. som Skjold opkræver.

Nøglen er personlig og fås ved henvendelse til Morten på mail: morten@havrebakken.dk. Send oplysninger om navn, klub og mobil og send mailen cc til Viggo. Morten vil oplyse dig om forhold omkring nøglen og brug af Rostadion.
Kajakker og tilhørende udstyr oplyses af Skjold. En rundvisning kan fx aftales.

For at få en nøgle skal man være friroet og have lidt yderligere roerfaring (200km).
Som nøglebærer bliver man indkaldt til to årlige rengøringsdage - forår og efterår - på Rostadion.

Skjolds forældregruppe på Facebook

Børne-ungdomSærligt til forældre til alle vores aktive børn og unge. Se Skjolds forældregruppe på Facebook.

Rosystemet indeholder nu oversigtskort

NyhederDer er nu lagt land-/søkort ind på alle standardturene i rokortet.
Mvh Niels